Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΔήμος Παιανίας: Αποσφραγίστηκαν οι προσφορές για την ανέγερση του 5ου Δημοτικού Σχολείου...

Δήμος Παιανίας: Αποσφραγίστηκαν οι προσφορές για την ανέγερση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας

οσφραγίστηκαν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου οι προσφορές στον ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την κατασκευή του έργου «Ανέγερση 6θέσιου Σχολείου για τις ανάγκες του 5ου Δημοτικού Παιανίας» που ολοκληρώθηκε στις 12 Φεβρουαρίου. Συνολικά συμμετείχαν επτά εταιρείες.
Επόμενο βήμα είναι ο έλεγχος των δικαιολογητικών από τις υπηρεσίες του Δήμου Παιανίας ώστε να συνταχθεί το προβλεπόμενο πρακτικό και να εγκριθεί από τη Δημοτική Επιτροπή. Ακολουθεί δεκαήμερη περίοδος για την υποβολή ενστάσεων από τους λοιπούς συμμετέχοντες στον διαγωνισμό και η προσκόμιση των οριστικών δικαιολογητικών από τον προσωρινό ανάδοχο ώστε να σταλεί το έργο για προσυμβατικό έλεγχο.
Η τελική σύμβαση με τον ανάδοχο αναμένεται να υπογραφεί τους επόμενους μήνες οπότε και να ξεκινήσει το έργο με το οποίο αλλάζει ο σχολικός χάρτης του Δήμου Παιανίας και καλύπτονται οι αυξανόμενες ανάγκες της κοινωνίας.
«Η συμμετοχή επτά εταιρειών δείχνει πως το έργο είναι σωστά σχεδιασμένο ενώ οι εκπτώσεις που δόθηκαν μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε πως δεν θα προκύψει μακρά περίοδος ενστάσεων που θα προκαλούσαν πρόσθετες καθυστερήσεις στην εκτέλεσή του. Ευχή όλων μας είναι το έργο να προχωρήσει άμεσα ώστε το συντομότερο να παραδοθεί το σχολείο στην κοινωνία μας. Για όλους τους εμπλεκόμενους αυτό αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Προσωπικά όπως έπραξα τα τελευταία χρόνια για να φτάσουμε έως εδώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις για να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης συμπληρώνοντας πως «το 5ο Δημοτικό Σχολείο είναι η πρώτη ουσιαστική παρέμβαση μετά από δεκαετίες. Δεν είναι όμως η μόνη. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε επιπλέον ευχάριστα νέα για τη μαθητική κοινότητα».



Ροη Ειδήσεων