Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΔήμος Παιανίας-Ισίδωρος Μάδης: «Κάθε δέσμευση γίνεται πράξη – Βίβλος το πρόγραμμά μας»

Δήμος Παιανίας-Ισίδωρος Μάδης: «Κάθε δέσμευση γίνεται πράξη – Βίβλος το πρόγραμμά μας»

«Στόχος είναι κάθε δέσμευση να γίνεται πράξη. Για αυτόν τον λόγο οι συμπολίτες μου επέλεξαν εμένα και τους συνεργάτες μου. Η βίβλος μας είναι το προεκλογικό μας πρόγραμμα και θα το ακολουθήσουμε μέχρι τέλους» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς Χρώμα» και τον Γιώργο Βαθιώτη στο ΑΡΤ.
«Εχουμε δρομολογήσει έργα, έκλεισε και ο διαγωνισμός για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας και προχωράμε τις διαδικασίες για την ανέγερση. Μέχρι τον Ιούνιο δημοπρατείται και το έργο της αποχέτευσης της ΔΕ Παιανίας. Τον Ιούνιο θα έχουμε μια δεύτερη χρηματοδότηση από το Αντώνης Τρίτσης και προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την ένταξη έργων» ανακοίνωσε ο Ισίδωρος Μάδης περιγράφοντας τα επόμενα μεγάλα έργα του δήμου.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο τέλος ταφής απορριμμάτων που «μας τσακίζει οικονομικά για αυτό συμμετέχουμε στην προσφυγή με την ΚΕΔΕ στο ΣτΕ για την ακύρωσή του» αλλά και στο ενεργειακό κόστος που «παραμένει υψηλό» αλλά, όπως είπε, «είναι πολλά εκείνα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση όπως η υποστελέχωση που δεν σου επιτρέπει να ‘’τρέξεις’’ σε ικανοποιητική ταχύτητα τα έργα σου».
Ο Δήμαρχος Παιανίας αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων το οποίο ανέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα ανακοινώνοντας πως επίκειται συνάντηση με τον νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ αλλά και τον αρμόδιο υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη.



Ροη Ειδήσεων