Κυριακή 19 Μαΐου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΓλυφάδα: «Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε» - Τι είπε ο δράστης πριν σπείρει τον...

Γλυφάδα: «Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε» – Τι είπε ο δράστης πριν σπείρει τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία

«Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε, ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας», είπε ο 75χρονος, ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, που τον ήξεραν ως Άρη, πριν ανοίξει πυρ και σκοτώσει την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας, τον γαμπρό της και έναν καπετάνιο και αυτοκτονήσει στη συνέχεια στο υπόγειο του κτηρίου.

Ο 75χρονος ήταν οπλισμένος με καραμπίνα και περίστροφο και φαίνεται να μπήκε στο κτήριο από το πάρκινγκ. Εισέβαλε στο κτήριο και κανείς δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο Newsbomb.gr ότι πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνθρωπο, έναν εργαζόμενο της εταιρείας, ο οποίος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Ο ένοπλος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε εκτός από έναν καπετάνιο που εργαζόταν στη ναυτιλιακή εταιρεία και την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, καθώς και τον γαμπρό της. Στη συνέχεια και με τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ να έχουν μπει στο κτήριο για να τον αφοπλίσουν, βρέθηκε στο υπόγειο, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Δίπλα του είχε μια καραμπίνα, την οποία χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει.



Ροη Ειδήσεων