Σάββατο 27 Ιουλίου 2024


ΑρχικήTop Επικαιρότητα«Κλειδώνει» η Δώρα Αυγέρη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Κλειδώνει» η Δώρα Αυγέρη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το αλαλούμ στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισμα που θέλει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, τα προβεβλημένα στελέχη που τάσσονται στο πλευρό του, ετοιμάζονται για το ευρωψηφοδέλτιο.

Ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος μετείχε στην ομάδα Παππά-Φάμελλου που συγκέντρωσαν τις υπογραφές για να μην γίνει τελικά αναμέτρηση Κασσελάκη-Γεροβασίλη, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας νωρίτερα στο MEGA, ξεκαθάρισε βέβαια ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητά του αλλά αποδέχεται τις ευχές που του έδωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Ευαγγελάτος.

«Κλειδώνει» η Δώρα Αυγέρη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θα είναι και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη. Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του κόμματος, η οποία ήταν εξαρχής από τις «σκληρές» υποστηρίκτριες του νέου προέδρου του κόμματος, φέρεται να έχει κλειδώσει επίσης μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαστεί νέο εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος και ήδη οι αναζητήσεις έχουν ξεκινήσει.

 



Ροη Ειδήσεων