Κυριακή 5 Μαΐου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚαιρόςΣάκης Αρναούτογλου: Τρίτη με βροχές - Σε ποιες περιοχές θα είναι άστατος...

Σάκης Αρναούτογλου: Τρίτη με βροχές – Σε ποιες περιοχές θα είναι άστατος ο καιρός

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, στο Ιόνιο και στην Κρήτη. Οι βροχές μετά το μεσημέρι στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη, στην Κεντρική Στερεά και στο Κεντρικό Ιόνιο πρόσκαιρα θα ενταθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι επόμενες ήμερες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας θα έχουμε αλλαγή στη θερμοκρασία προς τα πάνω και πάλι προς ανοιξιάτικα επίπεδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Συννεφιά και βαρομετρικό χαμηλό θα σημειωθούν το επόμενο 24ωρο και μέσα στη νύχτα, αλλά τα περισσότερα φαινόμενα θα τα έχουμε κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, καθώς θα πλησιάσει αρκετά τη νοτιοδυτική Ελλάδα και κυρίως την Πελοπόννησο.

Η Πελοπόννησος φαίνεται να παίρνει τη μερίδα του λέοντος από πλευράς φαινομένων κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, αλλά και το επόμενο 48ωρο.

Τα σύννεφα θα πυκνώσουν και κατά τη διάρκεια των μεταμεσονύχτιο ωρών προς την Τρίτη και στην Αττική.

Τις μεταμεσονύχτιες ώρες, μέχρι και το ξημέρωμα, στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη και γύρω από τη Θεσσαλονίκη σε μεγάλη ακτίνα αναμένονται κάποιες τοπικές βροχές με τη μορφή μπόρας.

Στην Αττική οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις θα κυμανθούν από 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου αργά το μεσημέρι κατά μέσο όρο στο λεκανοπέδιο.

Στη Θεσσαλονίκη μέσα στη νύχτα θα έχει μια ψιχάλα και ασθενή τοπική βροχή.



Ροη Ειδήσεων