Τετάρτη 8 Μαΐου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΖάκυνθος: «Με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια, φοβάμαι»...

Ζάκυνθος: «Με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια, φοβάμαι» – Σπάει τη σιωπή της η 19χρονη

Την απόλυτη φρίκη και τον φόβο που νιώθει εκφράζει η 19 χρόνη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό αλλά και εξαναγκασμό να «ρίξει» το παιδί που κυοφορούσε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια με τρεμάμενη φωνή ανέφερε πως φοβάται για την ζωή της καθώς ο 27χρονος σύντροφος της, την είχε απειλήσει πως θα της έκανε κακό εάν έμπαινε στη φυλακή. Η 19χρονη είπε χαρακτηριστικά: «Με φοβίζει πάρα πολύ-η απελευθέρωση του- γιατί μπορεί να κάνει κακό σε εμένα και στην γιαγια μου… έτσι μας είχε πει ότι αν μπει φυλακή θα μας κάνει κακό».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι έδωσε με τη βία χάπια στη 18χρονη σύντροφό του, ώστε να τερματίσει την εγκυμοσύνητης, στη Ζάκυνθο.

Μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο με την προυπόθεση της καταβολής εγγύησης 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να μην πλησιάζει τη 19χρονη.

Σύμφωνα με μαρτυρία της θείας της κοπέλας, η οποία έσπευσε στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, όπου μεταφέρθηκε – όπως αποκαλύπτεται από βίντεο ντοκουμέντο – από τον σύντροφό της, η 18χρονη σφαδάζοντας απο τους πόνους εξαιτίας των χαπιών, η νεαρή κοπέλα της εκμυστηρεύτηκε τι συνέβη, λέγοντας πως «μου σκότωσε το παιδί»



Ροη Ειδήσεων