Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΣυναντά Τζάστιν Τριντό στον Καναδά ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Επίσημη επίσκεψη του...

Συναντά Τζάστιν Τριντό στον Καναδά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επίσημη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού

Με τον Καναδό ομόλογό του Τζάστιν Τριντό θα έχει συνάντηση στο Μόντρεαλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πλήρες πρόγραμμα.

-17:30 ώρα Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να παρακολουθήσει τη δοξολογία για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου στον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

-18:50 ώρα Ελλάδος ο πρωθυπουργός με τον Τζάστιν Τριντό θα παρακολουθήσουν την παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.

-00:30  ώρα Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Καναδός πρωθυπουργός θα παρεβρεθούν και θα μιλήσουν σε εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.

Το πρωί της Δευτέρας, μετάβαση του πρωθυπουργού στο Τορόντο, όπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας θα συναντήσει τον επαρχιακό πρωθυπουργό του Οντάριο, Νταγκ Φορντ.

-18:30 ώρα Ελλάδος, ο πρωθυπουργός θα παραστεί σε εκδήλωση του Economic Club of Canada, όπου θα συζητήσει με τον επιχειρηματία Νικ Νάνος. Θα ακολουθήσει meeting με επιχειρηματίες και γεύμα προς τιμήν του πρωθυπουργού.

-21:00 ώρα Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το ερευνητικό κέντρο στο Mars Discovery District.

-00:30 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρεβρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση της ομογένειας στο Συνεδριακό Κέντρο του Τορόντο, όπου θα συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό.



Ροη Ειδήσεων