Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Κεντρικού Τομέα ΑθηνώνΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας: Πανηγυρικό το κλείσιμο της σεζόν της...

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Πανηγυρικό το κλείσιμο της σεζόν της ΦΕΑ στο “Απόστολος Κόντος”

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στις 10:30 πμ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ» οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη του 12ου τουρνουά των Ακαδημιών της Φιλαθλητικής Ένωσης Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας (#ΦΕΑ ) «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ», που συνδιοργανώθηκαν με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη λήξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν, βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι συμμετέχουσες ομάδες όλων των αγωνισμάτων.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευτέρης Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Ν. Φιλαδέλφειας Παναγιώτης Αθανασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – ΑΜΕΑ Μανώλης Διαγουμάς, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βασίλης Γεωργιάδης, Ηλίας Επιτρόπου, Γεώργιος Κελλίδης και Ιωάννης Λουκιδέλης, ενώ τη βοήθειά του στη διοργάνωση προσέφερε ως εθελοντής ο συνδημότης μας Γεώργιος Κοτταράς. Παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Τάφας και Γιάννης Ουσταμπασίδης.



Ροη Ειδήσεων