Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΙνστιτούτο Τσίπρα: Παρουσίες από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά στη Διάσκεψη για την...

Ινστιτούτο Τσίπρα: Παρουσίες από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά στη Διάσκεψη για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διεθνής Διάσκεψη για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη, που διοργανώνει το Ίδρυμα Αλέξη Τσίπρα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ.

Περισσότεροι από 50 ομιλητές, για δύο ημέρες, γεμίζουν το πυκνό πρόγραμμα βαρυσήμαντων παρεμβάσεων και συζητήσεων με το βλέμμα στα Βαλκάνια και τις περιφερειακές εξελίξεις, αλλά και τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή ατζέντα με την άνοδο της Ακροδεξιάς.

Το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα

Με ανάρτηση στα social media ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την έναρξη της Διεθνούς Διάσκεψης που διοργανώνει το Ινστιτούτο του πρώην αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε λίγες ώρες ξεκινάμε! Περισσότεροι από 50 ομιλητές και συντονιστές θα συζητούν τις επόμενες δύο μέρες στο Ωδείο Αθηνών, για την Ειρήνη, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και το μέλλον της Ευρώπης. Η είσοδος στη Διεθνή Διάσκεψη είναι ελεύθερη», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι παρουσίες στο Ωδείο Αθηνών

Αρκετός ήταν ο κόσμος που κατέκλυσε το Ωδείο Αθηνών από πολύ νωρίς για τη διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη, που διοργανώνει το Ίδρυμα Αλέξη Τσίπρα.

Ανάμεσα τους ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του κόμματος «Κόσμος» Πέτρος Κόκκαλης και η αντιπρόεδρος της Βουλής, Ολγα Γεροβασίλη.

Ανάμεσα τους και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, ο Φώτης Κουβέλης, η Λούκα Κατσέλη, ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης. ο Σιμεών Κεδίκογλου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Κώστας Ζαχαριάδης, Κώστας Μπάρκας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Τσίπρας, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Βασιλειάδης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Γιάννης Σαρακιώτης, Διονύσης Καλαματιανός, Κατερίνα Νοτοπούλου, Πόπη Τσαπανίδου, Κώστας Γαβρόγλου, Μιχάλης Καλογήρου, Νίκος Βούτσης, Αλέςκος Φλαμπουράρης, ΓΙάννης Δραγασάκης.

Το παρών έδωσε και ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος είχε ραντεβού με τον αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος της Βραζιλίας και στη συνέχεια έφυγε για να επιστρέψει στη βράβευση του Νιμιτς. Στο Ωδείο Αθηνών βρέθηκε και ο Παύλος Χρηστίδης από το ΠΑΣΟΚ ενώ ο Αλέξης Χαρίτσης της Νέας Αριστεράς δήλωσε πως θα παραστεί μαζί με άλλα στελέχη του κόμματός του.



Ροη Ειδήσεων