Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΠου εστιάζουν οι έρευνες για τις μολότοφ στο σπίτι της προέδρου του...

Που εστιάζουν οι έρευνες για τις μολότοφ στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται πλέον η έρευνα για την επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στου Παπάγου τα ξημερώματα της Πέμπτης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Attica times ξεκίνησε ήδη η συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας, όπως και η λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ έχει ήδη καταθέσει ο τραυματισμένος αστυνομικός, ο οποίος εκτελούσε στατική φύλαξη έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα.

Την ίδια ώρα ο αστυνομικός που τραυματίστηκε παραμένει νοσηλευόμενος  στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, φέροντας εγκαύματα και δευτέρου βαθμού.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η επίθεση φαίνεται να προήλθε από ομάδα 5 έως 7 ατόμων που κινήθηκαν πεζή προς το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να συγκεντρώθηκαν σε ένα παρκάκι σε κοντινή απόσταση και να κινήθηκαν προς το σπίτι, πετώντας 5 βόμβες μολότοφ, όσα και τα μπουκάλια που βρέθηκαν στο σημείο.

Οι έρευνες στρέφονται σε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ η Αστυνομία κάνει λόγο για ένα χτύπημα με ισχυρό συμβολισμό.  Οι Αρχές αναμένουν κάποια ανακοίνωση ανάληψης ευθύνης.

 

 



Ροη Ειδήσεων