Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΑποκλειστικό ρεπορτάζ Attica Times: Έκανε γκράφιτι σε περιπολικό της Αστυνομίας και το...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ Attica Times: Έκανε γκράφιτι σε περιπολικό της Αστυνομίας και το ανέβασε στα social

Οι Attica Times αποκαλύπτουν τη σελίδα Cine_Drops_Vhf στο Instagram, όπου οι διαχειριστές της προβάλλουν με επιδεικτικό και προκλητικό τρόπο τη φθορά δημόσιας περιουσίας.

Στις αναρτήσεις της σελίδας, πέραν από το ζωγραφισμένο περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, μπορεί κανείς να βρει γκράφιτι σε συρμούς του μετρό, καταστροφές στις υπόγειες διαβάσεις της λεωφόρου Συγγρού, σε δημόσια και ιδιωτικά κτήρια, καθώς και σε αστικά λεωφορεία.

Η δραστηριότητα αυτής της σελίδας δεν περιορίζεται μόνο στη βανδαλιστική τέχνη, αλλά αναδεικνύει και τη συστηματική καταστροφή της περιουσίας των Ελλήνων φορολογουμένων. Όπως φαίνεται, οι διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία χωρίς καμία συνέπεια, παρουσιάζοντας αυτές τις ενέργειες ως μορφή τέχνης και διαμαρτυρίας.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η σελίδα Cine_Drops_Vhf δεν έχει αποσυρθεί από το διαδίκτυο, ενώ οι διαχειριστές της δεν έχουν κληθεί από τη δικαιοσύνη για να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που καταστρέφουν την περιουσία του ελληνικού λαού. Η έλλειψη αντίδρασης από τις αρμόδιες αρχές δημιουργεί έντονο προβληματισμό σχετικά με την εφαρμογή του νόμου και την προστασία της δημόσιας περιουσίας.



Ροη Ειδήσεων