Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΨυχικό: Προσήγαγαν "σκληρό" ποινικό για τη δολοφονία του τοπογράφου - «Μίλησε» το...

Ψυχικό: Προσήγαγαν “σκληρό” ποινικό για τη δολοφονία του τοπογράφου – «Μίλησε» το κινητό του θύματος

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Καταιγιστικές  είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονιας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε  το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) στο Νέο Ψυχικό έξω από την εταιρεία που διατηρούσε μαζί με ακόμη ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες βράδυ οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν βασικό ύποπτο για την ανθρωποκτονία.

Σκληρός ποινικός – Είχε εμπλακεί σε απαγωγή γνωστού επιχειρηματία

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Attica times» ότι ένας παράγοντας που οδήγησε στον εντοπισμό του ατόμου αυτοί είναι τα όσα έδειξε η ανάλυση του κινητού του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για σκληρό ποινικό γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής ο οποίος είχε εμπλακεί σε απαγωγή γνωστού επιχειρηματία και είχε καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια.  Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες στο κέντρο της Αθήνας με τις βαλίτσες στα χέρια, καθώς ετοιμαζόταν να αναχωρήσει μαζί με ακόμη ένα άτομο για άγνωστο προορισμό .

Στα εγκληματολογικά η μηχανή του προσαχθέντα

Σε ότι αφορά τη μηχανή που έχει κατασχεθεί και έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια φέρεται να μην είναι αυτή που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής στη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη, καθώς δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Η στιγμή της δολοφονίας

Ολα συνέβησαν  στις 8.30 το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν το θυμα βρισκόταν έξω απο την εταιρεία  στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου με ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας BMW

Τότε ο δράστης  που επέβαινε σε δίκυκλο πέρασε από το σημείο και άνοιξε πυρ εναντίον του.

Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από δέκα κάλυκες ενώ φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν δυο όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φόραγε άσπρο κράνος και μαύρα ρούχα και επέβαινε σε μαύρο σκούτερ ενώ όλα δείχνουν ότι είχε πλησιάσει το σημείο από πριν και έστησε καρτέρι στον 54χρονο Παναγιώτη Στάθη.



Ροη Ειδήσεων