Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔικαστικάΨυχικό: Στον ανακριτή ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ψυχικό: Στον ανακριτή ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου έξω από τα γραφεία της εταιρίας του στο Ψυχικό. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του φαίνονται αδιάσειστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει ότι δεν βρέθηκαν ούτε τα όπλα της δολοφονίας ούτε χρηματικά ποσά που να δικαιολογούν τις κατηγορίες εναντίον του.

Οι αρχές εξετάζουν τα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν και παράλληλα ελέγχουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του 44χρονου.

Η αστυνομία ολοκλήρωσε την ανάλυση στα γάντια μηχανής που βρέθηκαν στο σπίτι του, χωρίς να εντοπίσει ίχνη πυρίτιδας, και τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση δύο μαύρων μπουφάν μηχανής που επίσης βρέθηκαν στο σπίτι του.

Η ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας και τα στοιχεία που συγκεντρώνει τα διαβιβάζει στις ανακριτικές αρχές, οι οποίες θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν για εξηγήσεις τον επιχειρηματία ή άλλα άτομα.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, απέστειλε στον αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών εντολή για διενέργεια έρευνας με στόχο την καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας, που αναφέρεται από τα μέσα ως Μαφία της Μυκόνου“. Στο έγγραφό της ζητεί να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα των ερευνών που αφορούν το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο σχετίζεται με σοβαρά αδικήματα όπως οι αγοραπωλησίες ακινήτων, τα ναρκωτικά, οι ανθρωποκτονίες, η παραβίαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, οι σωματικές βλάβες και άλλα.



Ροη Ειδήσεων