Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΜ. Κατρίνης από την Τρίπολη: Φέρνω μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για μία...

Μ. Κατρίνης από την Τρίπολη: Φέρνω μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για μία μεγάλη παράταξη

“ Φέρνω στην Τρίπολη, μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για μία μεγάλη παράταξη που θα εφαρμόσει μία διαφορετική διακυβέρνηση για τους πολλούς, που θα επαναφέρει το σεβασμό στο κράτος δικαίου και στη Δικαιοσύνη που βλέπουμε αυτές τις ημέρες να πλήττεται ανεπανόρθωτα, που θα επανορθώσει το ΕΣΥ που καταλύθηκε απ’ την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που θα στηρίζει τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους που ακούνε υποσχέσεις, χωρίς αντίκρισμα και βεβαίως, τον κόσμο της αγοράς, που βλέπει προγράμματα, που βλέπει Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, που βλέπει ΕΣΠΑ, αλλά, δυστυχώς, τίποτα απ’ αυτά δεν κατευθύνεται στον επιχειρηματία, στον έμπορο, στον άνθρωπο που στάθηκε όρθιος στις κρίσεις και που δυστυχώς, σήμερα, συσσωρεύει χρέη, χωρίς καμία προοπτική για το μέλλον του“.

Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε απ’ την Τρίπολη, ο βουλευτής Ηλείας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, του, ο Ηλίας Κατρίνης, συνεχίζοντας τις δηλώσεις, τόνισε τα εξής : ” Για τους πιο πάνω λόγους, το ΠΑΣΟΚ, μιλά με δυνατή φωνή, με καθαρό στίγμα, γιατί είμαστε με τους πολλούς. Θέλουμε να τους εκπροσωπήσουμε και θέλουμε να είμαστε η δική τους φωνή στο Κοινοβούλιο και στην πολιτική σκηνή της χώρας”.

Σε ερώτηση της ΕΡΤ Τρίπολης για το θέμα της ενότητας του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές του Οκτώβρη για τον νέο αρχηγό, ο Μιχάλης Κατρίνης, ήταν ξεκάθαρος : “ Εμείς στο ΠΑΣΟΚ, κάνουμε πάντα, έντονες διαδικασίες. Ωστόσο, βγαίνουμε πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο ανασυγκροτημένοι, πιο αποφασισμένοι για την επόμενη ημέρα. Δεν φοβάμαι για την ενότητα. Φοβάμαι, όμως, μήπως το ΠΑΣΟΚ εθιστεί σε μία λογική ενός μικρομεσαίου κόμματος, που παλεύει για την 2η θέση, με ποσοστά στο 13 και στο 15 %. Εγώ μιλάω για μεγάλη και πλατιά παράταξη, που θα είναι ικανή να κυβερνήσει, η οποία έχει σοβαρά, άφθαρτα πρόσωπα και θα είναι ένα πραγματικό κόμμα εξουσίας, μία εναλλακτική επιλογή για τους πολίτες“.

Καταλήγοντας, ο Μιχάλης Κατρίνης, δήλωσε τα πιο κάτω : “Η 6η του Οκτώβρη, είναι μία αφορμή για την κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, που για πολλούς λόγους έφυγε απ’ την παράταξη, να επανασυνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ, στην προοπτική που το ΠΑΣΟΚ, παίρνει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μία νέα, μεγάλη, πλατιά παράταξη, γιατί η κοινωνική αντιπολίτευση, η οποία απέτυχε την συντριβή του Μητσοτάκη, σήμερα, ζητά πολιτική έκφραση και αυτό θα γίνει μόνο με σύνθεση, με ενότητα, με συστράτευση κοινωνικών δυνάμεων και με μία παράταξη που, ναι, μπορεί να κερδίσει, μπορεί να κάνει μία διαφορετική διακυβέρνηση για τους πολίτες, για μία καλύτερη ζωή. Η απογοήτευση που γεννά η σημερινή κυβέρνηση, δεν πρέπει να οδηγήσει σε αποχή. Πρέπει να οδηγήσει σε συμμετοχή και στήριξη του ΠΑΣΟΚ και η 6η του Οκτώβρη είναι μία πολύ καλή ευκαιρία“.

Ο Μιχάλης Κατρίνης, μίλησε σε φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σε χώρο εστίασης, στο κέντρο της Τρίπολης.

Αμέσως μετά, ακολούθησε διαλογική συζήτηση.

Συγχρόνως, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο, αλλά και με τα στελέχη του κόμματος.

Πηγή: https://indicator.gr



Ροη Ειδήσεων