Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΕπιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολακης

Επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολακης

Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με επιστολή που εστάλη από το κόμμα στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Η επανένταξη του Πολάκη στην Κ.Ο. του κόμματος ανακοινώθηκε από τον Νίκο Παππά, ο οποίος ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής. Στην επιστολή αυτή, ο Νίκος Παππάς σημειώνει πως, μετά από «εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Χανίων είχε διαγραφεί μετά από το περιστατικό με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν, είχε προηγηθεί η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. λόγω της υπόθεσης του Ινστιτούτου Prolepsis, η οποία προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο.

Η επανένταξη του Πολάκη πραγματοποιείται λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται να διεξαχθεί μια σημαντική εσωκομματική «μάχη» για το μέλλον της παράταξης.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του, είχε δηλώσει «παρών» και είχε ασκήσει αυστηρή κριτική στην ηγεσία του κόμματος.



Ροη Ειδήσεων