Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΜαρινέλλα: Δύσκολες ώρες για τη μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ...

Μαρινέλλα: Δύσκολες ώρες για τη μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό που υπέστη στη διάρκεια παράστασης στο Ηρώδειο

Ώρες έντονης ανησυχίας για τη θρυλική Μαρινέλλα, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη χθες κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Ηρώδειο, ενώ τραγουδούσε. Δίπλα της είναι η κόρη της, η εγγονή της και ο στενός φίλος της, Τάκης Ζαχαράτος.

Η Μαρινέλλα είχε παραπονεθεί για “έντονο πονοκέφαλο” πριν ανέβει στη σκηνή, όπως ανέφερε σε συνεργάτες της, αλλά παρόλα αυτά ξεκίνησε τη συναυλία κανονικά. Κατέρρευσε την ώρα που ερμήνευε “το τρίτο τραγούδι”. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα και η παραγωγή ανακοίνωσε “την ακύρωση της συναυλίας”.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν ότι “νέο ανακοινωθέν” θα εκδοθεί μόλις υπάρξει κάποια αλλαγή στην κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του το πρωί στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις”, μίλησε για την υγεία της μεγάλης καλλιτέχνιδας, εκφράζοντας ευχές για γρήγορη ανάρρωση. “Είναι ένας άνθρωπος που δίνει μια μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή για τη ζωή του. Έχει πάθει ένα εγκεφαλικό και έχει μια σοβαρή μάχη. Πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά”, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.



Ροη Ειδήσεων