Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΆγριο φονικό στην Εύβοια: Ανιψιός σκότωσε τον θείο του

Άγριο φονικό στην Εύβοια: Ανιψιός σκότωσε τον θείο του

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Τραγικό θάνατο από τον ανιψιό του βρήκε 73χρόνος το βράδυ της Τρίτης στην κοινότητα Σπαθάρι της Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Attica times δράστης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς καθώς ο 33χρονος ζητούσε ένα τακτά διαστήματα οικονομική βοήθεια από το θύμα.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Τρίτης όταν ο δράστης πήγε στο σπίτι του 73χρονου ζητώντας του για ακόμα μία φορά χρήματα, τότε το θύμα αρνήθηκε και ξεκίνησε καυγάς μεταξύ των δύο αντρών οποίος κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό.

Ο δράστης κατάφερε στον ηλικιωμένο άνδρα τραύματα στο λαιμό, την πλάτη και το πρόσωπο.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στο Attica times ότι ο ανιψιός του θύματος αφού τον μαχαίρωσε στη συνέχεια εξαφανίστηκε  και η αστυνομία τον έψαχνε. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης κρατούσε όπλο και είχε φτάσει στο σπίτι του θείου του με μία μηχανή την οποία στη συνέχεια άφησε στο γήπεδο της κοινότητας.

Το θύμα με όσες δυνάμεις του είχαν απομένει ζήτησε βοήθεια απο ταβέρνα που βρισκόταν λίγα μέτρα από το σπίτι του.

Συγχωριανοί του κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο στην αρχή τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας οπού εξέπνευσε.


Στη συνέχεια ο δράστης εντοπίστηκε κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής μαζί με τη μητέρα του.

Την υπόθεση χειρίζεται η ασφάλεια Χαλκίδας που θα μεταφέρει στον εισαγγελέα τον κατηγορούμενο. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.



Ροη Ειδήσεων