Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΗ Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας -...

Η Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Η Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν από τις 25 Σεπτεμβρίου, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το θεραπευτήριο «Υγεία», η Μαρινέλλα μεταφέρεται από τη ΜΕΘ σε δωμάτιο νοσηλείας, καθώς η κατάσταση της υγείας της μετά το εγκεφαλικό βελτιώνεται κάθε μέρα που περνά.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το αιμάτωμα φαίνεται να έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό και η βαριά αγωγή που λάμβανε δείχνει ότι αποδίδει καρπούς.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, η εγγονή της, καθώς και ο εγγονός της, που ήρθε από το εκτάκτως από το εξωτερικό.



Ροη Ειδήσεων