Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚαλάβρυτα: «Έσπασα το πόδι με το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές»...

Καλάβρυτα: «Έσπασα το πόδι με το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές» – Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου

Καλά στην υγεία τους είναι οι επιβαίνοντες λεωφορείου ΚΤΕΛ που μετέφερε μαθητές και εξετράπη της πορείας του πέφτοντας σε χαράδρα στα Καλάβρυτα, το πρωί της Παρασκευής.

Σε δηλώσεις του στο tempo24.news, ο οδηγός του λεωφορείου που εξετράπη και ανατράπηκε, πέφτοντας από ύψος έξι μέτρων, εξηγεί πώς έγινε το τροχαίο.
Ο οδηγός έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι μαθητές

Ειδικότερα, ο οδηγός υποστήριξε πως η εκτροπή του λεωφορείου έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται και για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση έκανε ελιγμό, ο οποίος οδήγησε στην εκτροπή και την ανατροπή του λεωφορείου.

Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο ίδιος έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι πέντε μαθητές και οι δύο εκπαιδευτικοί.

Στο λεωφορείο επέβαιναν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Υπενθυμίζεται ότι το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βλασία-Καλάβρυτα, κοντά στο χωριό Μάνεσι εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα, μικρού βάθους.

Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν πέντε μαθητές, δύο εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, δεν υπάρχει τραυματίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες -βοηθώντας ο ένας τον άλλον- κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Οι περισσότεροι από τους επιβάτες επικοινώνησαν με τους οικείους τους για να τους καθησυχάσουν, αν και βέβαια είχαν υποστεί σοκ από το τροχαίο ατύχημα.



Ροη Ειδήσεων