Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΣοκαριστικές μαρτυρίες για τα παιδιά που χάθηκαν - Το χρονικό των νεκρών...

Σοκαριστικές μαρτυρίες για τα παιδιά που χάθηκαν – Το χρονικό των νεκρών βρεφών που έχουν κοινό παρονομαστή

Η 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα αντιμετώπισε για πρώτη φορά την απώλεια βρέφους όταν ήταν 14 ετών, με το θάνατο της βρεφικής ηλικίας αδελφής της. Το «Φως στο Τούνελ» ανέδειξε τη μαρτυρία του γιατρού που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Στην εκπομπή του Mega, παρουσιάστηκε ηχητικό απόσπασμα από το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί συζήτησαν το οικογενειακό ιστορικό με την Ειρήνη, η οποία κατέγραψε τη συνομιλία.

«Το ένα παιδί που χάθηκε 13-14 μηνών πόσο ήταν, είναι η αδελφή της μαμάς. Είχε νοσηλευτεί στην Κ4 για λίγες ώρες, μετά πήγε κάτω στη νευρολογική, διερευνήθηκε και βγήκαν όλα καλά», ανέφερε ένας γιατρός, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Απύρετοι σπασμοί».

Ο πρώτος γιατρός συνέχισε λέγοντας: «Ναι, τα πάντα όλα και πήγε και χάθηκε στο σπίτι το παιδί, με ένα περίεργο τέτοιο επεισόδιο».

Στη συνέχεια, η Ειρήνη ρώτησε: «τι βγήκε χθες από τις εξετάσεις», με τον γιατρό να απαντά:

«Τίποτα ακόμη… Τι με κοιτάς με αυτό το ύφος; Τρέχουμε από χθες, εγώ προσωπικά για να βρω λεφτά για να στείλω τις εξετάσεις αυτές για να τις πολύ ειδικές. Αυτές δεν γίνεται χωρίς λεφτά και τρέχω για να εγκρίνει το νοσοκομείου πίστωση ειδική. Οπότε καταλαβαίνεις πως κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Το ιστορικό των θανάτων βρεφών

Η Ειρήνη έχει βρεθεί αντιμέτωπη με το θάνατο πέντε βρεφών, τα οποία ήταν δίπλα της. Ακολουθεί το χρονολόγιο των περιστατικών και τα αίτια θανάτου:

  • 6/02/2014: Αδελφή της, 18 μηνών – Λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού συστήματος
  • 4/02/2021: Κόρη της κουμπάρας της, 6 μηνών – Πνευμονίτιδα
  • 19/06/2022: Πρώτο της παιδί, 19 ημερών – Πνευμονίτιδα
  • 17/10/2023: Δεύτερο παιδί της, 60 ημερών – Ανακοπή καρδιάς
  • 5/08/2024: Γιος συγκατοίκου της, 15 μηνών – Άγνωστο αίτιο



Ροη Ειδήσεων