Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΣυντονιστικό Πολιτικό Κέντρο ΠΑΣΟΚ: «Η διχόνοια γκρεμίζει σπίτια» τι είπε η Διαμαντοπούλου...

Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο ΠΑΣΟΚ: «Η διχόνοια γκρεμίζει σπίτια» τι είπε η Διαμαντοπούλου για Δούκα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ. Στο όργανο συμμετέχουν, πέρα από τον Νίκο Ανδρουλάκη, οι Χάρης Δούκας, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Χριστοδουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Θανάσης Γλαβίνας, Μυρτώ Σαμαρά, Κατερίνα Σολωμού και Γιάννης Βαρδακαστάνης. Παρόντες στη συνεδρίαση είναι επίσης ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος και οι εκπρόσωποι Τύπου, Κώστας Τσουκαλάς και Όλγα Μαρκογιαννάκη. Ο Παύλος Γερουλάνος δεν συμμετέχει λόγω πρόσφατης εγχείρησης στις φωνητικές χορδές.

Η Άννα Διαμαντοπούλου, υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, φτάνοντας στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, έστειλε σαφή μηνύματα, υπονοώντας τον Χάρη Δούκα.

«Η πρώτη συνεδρίαση του συνθετικού οργάνου γίνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη και αισιόδοξη χρονική στιγμή. Επί πολλά χρόνια, η ΝΔ είχε διπλάσια και περισσότερο ποσοστά από το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, για πρώτη φορά, η διαφορά, έστω και οριακά, είναι μονοψήφια. Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε και να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία για ένα ΠΑΣΟΚ ιδεολογικά εξοπλισμένο, σοσιαλδημοκρατικό, έτοιμο για μεγάλους αγώνες προς όφελος του λαού» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε επίσης με νόημα μια παροιμία: «Η ομόνοια σπίτια χτίζει και η διχόνοια τα γκρεμίζει».



Ροη Ειδήσεων