Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα - Από τί...

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα – Από τί προήλθε ο θάνατος του

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Σε κατάσταση σπκ βρίσκεται ο αθλητικός κόσμος μετά την είσηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Οι πληροφορίες γύρω από την ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες, ενώ ιατριδικαστική έρευνα θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού ποσοδσφαιριστή.

Ήταν νεκρός στην πισίνα για τουλάχιστον 5 ώρες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μπάλντοκ βρισκόταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να έχει πεθάνει από παθολογικά αίτια. Πλέον το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Υπενθυμίζεται ότι τον διεθνή ποδοδαφιριστή βρ’ηκε νεκρό ο ιδιοκτήτης της βίλας που έμενε μετά από έκκληση της συζύγου το 31χρονου η οποία τον καλούσε επί ώρες αλλά δεν μπορούσε να εντοπίσει

Ενα σενάριο που εξετάζεται είναι αυτό της πνευμονικής εμβολής λόγω της κατάστασης που εντοπίστηκε η σορός του. Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπόρεσε να διαπιστώσει αν πρώτα επήλθε ο πνιγμός ή κάτι άλλο.

Εξετάζεται η παρουσία δεύτερου ατόμου στον χώρο

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πληροφορίες για την πιθανή ύπαρξη δεύτερου ατόμου στον χώρο. Τις απαντήσεις θα τις δώσουν οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στον χώρο.

Στο πλαίσισο αυτό στελέχη της Σήμανσης μπήκαν στο σπίτι και έλαβαν αποτυπώματα. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι υπήρχε και άλλο άτομο στο σπίτι το οποίο είδε τον 31χρονο σε άσχημη κατάσταση και τον άφησε μόνο του, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κατηγορία της «παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής».



Ροη Ειδήσεων