Πέμπτη 2 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΔήμος Ασπροπύργου: 6o Webinar – Εκτέλεση Τραπεζικών Συναλλαγών e-banking και διαδικτυακές αγορές...

Δήμος Ασπροπύργου: 6o Webinar – Εκτέλεση Τραπεζικών Συναλλαγών e-banking και διαδικτυακές αγορές ή/και πωλήσεις ecommerce

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, το webinar με θέμα «Υπηρεσίες πολυμεσικής πληροφόρησης: κίνδυνοι υπερ-χρεώσεων και μέτρα προστασίας» με εισηγήτρια την κ. Φωτεινή Νισυρίου, στέλεχος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων. Θα το βρείτε διαθέσιμο στο σύνδεσμο https://youtu.be/LWMONm5mUTw

Συνεχίζουμε με το επόμενο webinar διαδικτυακά την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στις 19:00 και θέμα «Εκτέλεση τραπεζικών συναλλαγών e-banking και διαδικτυακές αγορές ή/και πωλήσεις ecommerce» στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του Ψηφιακού Εγγραμματισμού.

Εισηγητές είναι στελέχη της δράσης. Όσες και όσοι επιθυμούν να βρεθούν μαζί μας, παρακαλούμε να κάνετε εγγραφή στη φόρμα https://tinyurl.com/digitalattiki.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο webinar είναι δωρεάν για όλες και όλους, ενώ η παρακολούθησή του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα διαδικτύου.



Ροη Ειδήσεων