Παρασκευή 3 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΔήμος Βύρωνα: Με σεβασμό και μεγάλη συμμετοχή τιμήθηκε και φέτος η επέτειος...

Δήμος Βύρωνα: Με σεβασμό και μεγάλη συμμετοχή τιμήθηκε και φέτος η επέτειος για τη Μάχη της Κρήτης

Με τον αρμόζοντα σεβασμό τιμήθηκε και φέτος η επέτειος για τα 81 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κρητών Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου).

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδης, ενώ για την ιστορικότητα της επετείου μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μπάιρον και δημοτικός σύμβουλος, Πάνος Τριγάζης. Ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια της Κρήτης.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Παύλος Χρηστίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, η Αντιδήμαρχος Αλίμου, Αναστασία Σωτηροπούλου, οι αντιδήμαρχοι Βύρωνα  Λεμονιά Κλωνάρη και Χρήστος Σπυρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Γώγος, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα», Μίλτος Μπαντής επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», Αλέξης Σωτηρόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», Μαρία Ζιώγα, Βασίλης Δεμπόνος και Γιώργος Ντόβολος. Παρέστησαν επίσης ο Στέλιος Παλάσσαρος πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, επίτιμος πρόεδρος Αντώνης Γοναλάκης,  ο πρεσβύτερος Βασίλειος Παπακώστας Εφημέριος του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως και η Μαρία Λούκα, πρόεδρος του Συλλόγου Καταναλωτών Βύρωνα.



Ροη Ειδήσεων