Παρασκευή 10 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑσφάλειαΜάριος Παπαγεωργίου: Βρέθηκε ο τάφος του στα Δερβενοχώρια; (Φωτό & Βίντεο)

Μάριος Παπαγεωργίου: Βρέθηκε ο τάφος του στα Δερβενοχώρια; (Φωτό & Βίντεο)

Οστά στα Δερβενοχώρια ίσως σημάνουν το τέλος στην αναζήτηση της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espesso, βρέθηκε τάφος που ίσως να είναι αυτός που έθαψαν τον άτυχο νέο, οι αδίστακτοι δολοφόνοι του.

Μια νέα έρευνα ξεκινά και σίγουρα θα γίνει εξέταση DNA των οστών που βρέθηκαν θαμμένα σε τάφο στα Δερβενοχώρια.

Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου σε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας, περιοχή που είχε μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας, καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι εκεί οι απαγωγείς «έσβησαν» τα ίχνη της δολοφονίας του 26χρονου, θάβοντας ή καίγοντας τη σορό του.

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμησή της στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας. Τα οστά βρέθηκαν σε υψόμετρο 650 μέτρων και σε βάθος τουλάχιστον 50 μέτρων, ενώ παραδίπλα υπήρχε και μια χειροβομβίδα!

Τα ανθρώπινα ευρήματα, που ήταν τμήματα κρανίου, κάτω γνάθου, καθώς και κόκαλα πιθανότατα από τα κάτω άκρα, συλλέχθηκαν από την υπηρεσία που έχει ως έργο την προστασία, την ανάδειξη και τη διαχείριση των σπηλαίων και των παλαιοντολογικών καταλοίπων που συνδέονται με την ανθρώπινη ύπαρξη, ενώ η Αστυνομία ως οφείλει θα αναζητήσει σε ποιον ανήκουν.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε το 2012 και δεν βρέθηκε ποτέ. Οι δολοφόνοι του βρίσκονται στη φυλακή και δεν αποκάλυψαν ποτέ που έκρυψαν τη σορό του. Η μητέρα του Μάριου περιμένει 10 χρόνια και ελπίζει να βρεθεί κάτι από το παιδί της, ώστε να ησυχάσει η ψυχή της.

Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο μέσα από τις εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη, που φανέρωσαν τη δολοφονία του νεαρού αγοριού.

Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε τότε τη βοήθεια του γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου γιατί πίστευε ότι στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν το θύμα και οι δράστες, υπήρχαν στοιχεία που δεν είχαν εντοπιστεί. Η έρευνα έφερε στο φως το πλυμένο αίμα του άτυχου νέου και σόκαρε το πανελλήνιο.

«Να μου πουν τώρα που έχουν πετάξει το παιδί μου…»

Η κυρία Βαρβάρα, η μάνα του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου, που για χρόνια ολόκληρα παλεύει να μάθει που βρίσκεται η σορός του παιδιού της, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

«Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια μέχρι να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση, να κληθούν δηλαδή να απολογηθούν και οι υπόλοιποι εννέα κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας που εμπλέκονται στην όλη ιστορία. Ευτυχώς πλέον φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Το μόνο που θέλω είναι να μου πουν που έχουν πετάξει το παιδί μου και να βρεθεί έστω ένα κόκκαλό του, μόνο αυτό ζητάω τίποτα άλλο. Την τιμωρία τους την αφήνω στον Θεό», είπε.

Πηγή:newpost.gr



Ροη Ειδήσεων