Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΣτην παρουσίαση του σχεδίου για την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό...

Στην παρουσίαση του σχεδίου για την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός

Στην παρουσίαση του Προγράμματος Αξιοποίησης Ολυμπιακών Ακινήτων Αττικής, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός και ο Αντιδήμαρχος Στάθης Τοπαλίδης.

Το σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αφορά άμεσα το Δήμο των Αχαρνών, μιας και προβλέπεται μια σειρά παρεμβάσεων στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού αναβαθμίζεται ουσιαστικά με εργασίες αποκατάστασης όλων των φθορών που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προβλέπει αποκατάσταση του ανοικτού σταδίου στίβου,των δύο κλειστών γυμναστηρίων αλλά και κατασκευή ενός νέου προπονητηρίου όπου θα μεταφερθούν οι δραστηριότητες των εθνικών ομάδων πάλης, τζούντο και πυγμαχίας από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά στο Ολυμπιακό.


«Η στενή συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη έχει αποφέρει σημαντικούς καρπούς για την αθλητική ανάπτυξη των Αχαρνών», τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός μετά τη λήξη της εκδήλωσης.



Ροη Ειδήσεων