Πέμπτη 2 Μαΐου 2024


ΑρχικήΒραβεία Ota Awards 2023: Λήγει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στα...

Βραβεία Ota Awards 2023: Λήγει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στα Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης τη Δευτέρα 19 Ιουνίου

Με αμείωτο ενδιαφέρον και ρυθμό συνεχίζονται οι αιτήσεις από Δήμους και Περιφέρειες ολόκληρης της χώρας για τη συμμετοχή τους στα Βραβεία Ota Awards.

Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 100 Δήμους και σχεδόν όλες οι Περιφέρειες από ολόκληρη την Επικράτεια έχουν δηλώσει συμμετοχή στα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023, που θα διεξαχθούν το Σεπτέμβριο για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Τελευταία ευκαιρία έχουν οι Δήμοι να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για τη συμμετοχή στα βραβεία μέχρι την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023. Οι υποψηφιότητες αφορούν έργα και δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 1/6/2019 με  31/2/2023. Τα έργα και οι δράσεις θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένα ή στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής τους.

Για Υποβολή Υποψηφιοτήτων πατήστε εδώhttps://www.otaawards.gr/

Τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023, είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα και τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου η Κριτική Επιτροπή των βραβείων θα ξεκινήσει την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων,  όπου μετά την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από την Κριτική Επιτροπή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ενημέρωσει τους συμμετέχοντες για τα αποτελέσματα. Η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Ζάππειο Μέγαρο.



Ροη Ειδήσεων