Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΜε τις ευλογίες της Εκκλησίας και τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού...

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού το πρώτο κουδούνι στα Σχολεία του Δήμου Φυλής

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και τις θερμές ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για μια καλή και δημιουργική Σχολική Χρονιά ήχησε το πρώτο κουδούνι στα Σχολεία του Δήμου Φυλής, το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Δήμαρχος αντιπροσωπευτικά έδωσε το παρών και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φυλής, στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, στο 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου και στο Λύκειο της Φυλής (Χασιά).

Και στα τρία σχολεία ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και παιδιά να έχουν υγεία και δύναμη, με την υπόσχεση, ότι όπως όλο το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά τους διαρκώς, σε ότι χρειαστούν.

Τις ευχές του έδωσε με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας,  ο οποίος όπως και ο Δήμαρχος, δέχθηκαν τα θετικά σχόλια των Διευθυντών των Σχολείων για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα στη συντήρηση και στον εξωραϊσμό των διδακτηρίων, των προαυλίων  και των Σχολικών Αιθουσών.

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή παραδίδει στην μεγάλη εκπαιδευτική Κοινότητα του Δήμου Φυλής  Σχολεία που είναι “στολίδια” και προέτρεψε τους μαθητές να τα αγαπήσουν και να τα προστατέψουν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς όπως και ο Νίκος Χατζητρακόσιας έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα και τη δέουσα ευαισθησία στο Γυμνάσιο Ζεφυρίου που στην ουσία αποτελεί ένα διαπολιτισμικό σχολείο με παιδιά από ιδιαίτερες  κοινωνικές ομάδες.

 Ο Νίκος Χατζητρακόσιας εξάλλου  έδωσε το παρών στον Αγιασμό του πρότυπου Ειδικού Γυμνασίου Άνω Λιοσίων που αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή αλλά πανελλαδικά, μεταφέροντας και στις τρεις τάξεις των μαθητών καθώς και στους γονείς τους, τις ευχές του Δημάρχου Φυλής.

Τις θερμές ευχές του για μια καλή, δημιουργική σχολική χρονιά έδωσε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος παραβρέθηκε στους Αγιασμούς που τελέστηκαν στα σχολεία του Ζεφυρίου 1ο Δημοτικό, 2ο Νηπιαγωγείο, 4ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο. Στο χαιρετισμό του ζήτησε από τους μαθητές να μελετούν και να σέβονται εκπαιδευτικούς και γονείς, καθώς και τα σχολεία τους.

Στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου βρέθηκε κοντά τους εκπαιδευτικούς, του γονείς και τους μαθητές σε όλα τα Σχολεία, στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Χασιάς κι έδωσε τις ευχές της για μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και νέες γνώσεις.

Στο Λύκειο της Χασιάς παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας ο οποίος εξήρε το έργο του Δήμου Φυλής στα Σχολεία κι ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή σχολική χρονιά.

Το παρών στους Αγιασμός και τις ευχές τους , έδωσαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, αναπληρωτές Δήμαρχοι, Πρόεδροι  και μέλη Τοπικών Συμβουλίων και υποψήφιοι για τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές Εκλογές.



Ροη Ειδήσεων