Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΆγιοι Ανάργυροι: Στον Κορυδαλλό ο 39χρονος - κάμερα τον παρακολουθεί όλο το...

Άγιοι Ανάργυροι: Στον Κορυδαλλό ο 39χρονος – κάμερα τον παρακολουθεί όλο το 24ωρο

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Ο γυναικοκτόνος θα βρίσκεται πλέον σε ειδικό κελί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των εξωτερικών υπαλλήλων φρούρησης που μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο κελί του έχει τοποθετηθεί κάμερα ασφαλείας που τον επιτηρεί όλο το 24ωρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κ. Παληοκαρύτης δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος κρατούμενος όντως εξετάστηκε από τους θεράποντες γιατρούς, τον είδε και ψυχίατρος, ο οποίος γνωμάτευσε ότι ναι μεν μπορεί να εξέλθει από το νοσοκομείο, αλλά ότι πρέπει να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα».

Όπως ανέφερε, στο κελί του υπάρχει κάμερα ασφαλείας, αφού, «σύμφωνα με τη γνωμάτευση του γιατρού, υπάρχει πιθανότητα να κάνει πάλι κάποια απόπειρα, γι’ αυτό άλλωστε κρατείται και στο ψυχιατρείο».

Συμπλήρωσε ότι, ακριβώς επειδή στην τουαλέτα δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα, υπάρχει ένας φρουρός που τον επιτηρεί και τον συνοδεύει στην τουαλέτα.

«Ο φρουρός βρίσκεται εκεί για να μπορεί να εξυπηρετεί τον συγκεκριμένο κρατούμενο ειδικά, αλλά και άλλους κρατούμενους. Επειδή είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, υπάρχει ένας κάθε έξι ώρες και τον επιτηρεί όλο το 24ωρο», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο κ. Παληοκαρύτης είπε, τέλος, ότι οι γονείς του 39χρονου έκαναν αίτηση για να τον επισκεφθούν και μέχρι σήμερα δεν τον έχουν δει. «Αυτό θα καταστεί δυνατό όταν και αυτός θα είναι έτοιμος να τους δεχτεί», ανέφερε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η μητέρα του είχε πει «για μένα ο γιος μου έχει πεθάνει».



Ροη Ειδήσεων