Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ ΝήσωνΝαυμαχία στη Σαλαμίνα ανάμεσα σε Παναγώπουλο και Μπόγρη

Ναυμαχία στη Σαλαμίνα ανάμεσα σε Παναγώπουλο και Μπόγρη

Σφοδρή επίθεση κατά του Δημάρχου της Σαλαμίνας κ. Γεωργίου Παναγοπούλου εξαπέλυσε η επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Βάσω Θεοδωροπούλου Μπόγρη!

Πιο συγκεκριμένα η κ. Μπόγρη με ανάρτηση της στα social media ανέφερε:

Σαλαμίνα «Πανηγυρίζει ο Δημαρχος και ο αντιδήμαρχος με θέα τόνους σκουπιδιών και εξωοικιακών»

Στο χθεσινό συμβούλιο λογοδοσίας πληροφορηθήκαμε μετά παρρησίας από πλευράς του Αντιδημάρχου Καθαριότητας αλλά και του ίδιου του δημάρχου ότι ο Δήμος Σαλαμίνας έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο έργο του όσον αφορά την αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων ,εξωοικιακών και κλαδιών !!!

Πιο συγκεκριμένα ενημερωθήκαμε ότι :
• Διαθέτει από τον Μάρτιο αδειοδοτημένο σημείο εναπόθεσης κλαδιών!
• Έχει λάβει σημαντικές χρηματοδοτήσεις από το κράτος ύψους 250.000 ευρώ με τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν την άμεση μεταφορά τους!
• Διαθέτει ένα νέο χορτοκοπτικό μηχάνημα και αλλά 3 νέα οχήματα!
Και πάλι όμως όλο κάτι συμβαίνει και η Σαλαμίνα εξακολουθεί να πνίγεται από απορρίμματα , εξωοικιακά και κλαδιά…

  • Η δημοτική αρχή των μεγάλων επιτυχιών και των λύσεων δίνει σθεναρή μάχη πλέον με τους «κακούς» πολίτες που συνεχώς δημιουργούν εμπόδια και προβλήματα στο έργο τους!!
  • Κύριοι έχετε αναλογιστεί τις δικές σας ευθύνες;
  • Από τη στιγμή που έχετε ενισχυθεί από τη πολιτεία, πώς γίνεται ακόμα να μη μπορείτε να αξιοποιήσετε τη βοήθεια που σας δόθηκε και να ολιγορείτε συνεχώς;
  • Για ποιο λόγο ενώ έχετε, όπως μας είπατε, πάνω από δέκα συμβάσεις έργων με εργολάβους, οι περισσότερες βρίσκονται ακόμα σε φάση διαγωνισμού με αποτέλεσμα να είμαστε πάλι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι; # Τί γίνεται επιτέλους με το πράσινο σημείο;;

Κύριε Δήμαρχε τα ψέματα τελείωσαν όπως και οι δικαιολογίες. Το Υπουργείο Εσωτερικών και Υπουργείο Περιβάλλοντος σας παρέχουν όλα τα μέσα για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Αναμένουμε λοιπόν την άμεση απομάκρυνση και αποκομιδή απορριμμάτων , εξωοικιακών και κλαδιών από γειτονιές και δασικές εκτάσεις του νησιού μας.

Δεν γίνεται να ρισκάρουμε αυτή η ωρολογιακή βόμβα να εκραγεί παρασύροντας μαζί της ανθρώπινες ζωές και περιουσίες!



Ροη Ειδήσεων