Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΚόσμοςΠρώτη εμφάνιση του Τραμπ μετά την απόπειρα εναντίον του - Με επίδεσμο...

Πρώτη εμφάνιση του Τραμπ μετά την απόπειρα εναντίον του – Με επίδεσμο στο αυτί βρέθηκε στο συνέδριο των Ρεπουμπικανών

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στην Πενσιλβάνια. Δύο ημέρες μετά το περιστατικό, εμφανίστηκε θριαμβευτικά στην εναρκτήρια βραδιά του Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουόκι, με έναν επίδεσμο στο δεξί του αυτί.

Σε βίντεο φαίνεται ότι ο λευκός επίδεσμος κάλυπτε μεγάλο μέρος του αυτιού του, το οποίο τραυματίστηκε από πυροβολισμό. Οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν με επευφημίες τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων όταν εμφανίστηκε στην οθόνη, και συνέχισαν να τον χειροκροτούν όταν μπήκε στην αρένα υπό τους ήχους του τραγουδιού “God Bless the USA” από τον Λι Γκρίνγουντ. Οι παρευρισκόμενοι φώναζαν “ΗΠΑ! ΗΠΑ!” και “Θέλουμε τον Τραμπ!”, σηκώθηκαν όρθιοι για να τον αποθεώσουν.

Ο Τραμπ σήκωσε τη γροθιά του, αλλά δεν εκφώνησε ομιλία στο συνέδριο. Βρέθηκε στην αρένα του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων μαζί με τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του, τον γερουσιαστή του Οχάιο Τζέι Ντι Βανς. Και οι δύο ορίστηκαν επίσημα ως το ψηφοδέλτιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2024 νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, Ρόνι Τζάκσον, δήλωσε ότι εξέτασε το τραύμα του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας και έδεσε το αυτί του. Σε συνέντευξη στο podcast “The Benny Show”, ο Τζάκσον ανέφερε ότι το πρωί της Δευτέρας εξέτασε το αυτί του Τραμπ και διαπίστωσε ότι δεν υπέστη διάσειση, καθώς η σφαίρα πέρασε αρκετά μακριά από το κεφάλι του. Το τραύμα αιμορραγούσε πολύ, αλλά ο Τζάκσον δήλωσε ότι ο Τραμπ θα αναρρώσει πλήρως και δεν θα χρειαστεί περαιτέρω ιατρική παρέμβαση.



Ροη Ειδήσεων