Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΣτέφανος Κασσελάκης: "Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ, να φύγει" - Ξανά...

Στέφανος Κασσελάκης: “Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ, να φύγει” – Ξανά ένταση με Γεροβασίλη

Νέα ένταση σημειώθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης συγκρούστηκε με την Όλγα Γεροβασίλη και άλλα στελέχη του κόμματος. Η Γεροβασίλη και ο Σωκράτης Φάμελλος εξέφρασαν την άποψη ότι δεν είναι σωστό να διεξαχθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια μέρα με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, ο Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε από τον Κασσελάκη να παρουσιάσει τις προτεινόμενες αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος. Ο Κασσελάκης αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι όποιος δεν θέλει να συμμετέχει μπορεί να φύγει, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ο Κασσελάκης υποστήριξε ότι η ημερομηνία του συνεδρίου έχει ήδη αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία, και ότι δεν είναι σωστό να αλλάξει λόγω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε επίσης ότι όσοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να αποχωρήσουν. Μετά από μια σύντομη αποχώρηση από τη συνεδρίαση, επέστρεψε με πιο ήπιο τόνο, καλώντας σε συνεργασία για την προετοιμασία του συνεδρίου και την τήρηση των υποχρεώσεων προς τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οκτώ διαφωνούντες αποχώρησαν από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή, μεταξύ των οποίων οι Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιάννης Ραγκούσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Κώστας Ζαχαριάδης. Νωρίτερα, ο Νίκος Παππάς είχε ζητήσει από τον Κασσελάκη να ανακαλέσει.



Ροη Ειδήσεων