Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΑυτά είναι τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο

Αυτά είναι τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο

Αυτά είναι τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο

Σε έναν παλιό εργοστασιακό χώρο της δεκαετίας του 1950, που διαθέτει ένα κτίσμα του 1800 και διάφορους άλλους βοηθητικούς χώρους, στον Ταύρο αναμένεται να στήσει τις επόμενες μέρες το στρατηγείο του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, στον χώρο έχει γίνει ολική ανακατασκευή και ανακαίνιση και ενοικιάστηκε για να στεγάσει το επιτελείο του κ. Κασσελάκη. Ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιούνταν για εκδηλώσεις.

Εκεί, εκτός από το γραφείο του κ. Κασσελάκη, θα υπάρχουν χώροι για τους στενούς συνεργάτες του αλλά και γραφεία για τους εθελοντές.

Ήδη μέσω της πλατφόρμας www.odikosmassyriza.gr έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 3.500 εθελοντές από ολόκληρη τη χώρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη τουλάχιστον 1.050 άτομα από την Αττική περιμένοντας να αξιοποιηθούν άμεσα.
Ποιοι θα εγκατασταθούν στα νέα γραφεία

Στο κτήριο τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθούν ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, οι υπεύθυνοι γραφείου Τύπου Μπάμπης Παπαδάκης και Ευγενία Κουντούρη, καθώς και οι Κωνσταντίνα Μουτζουρούλια και Κωνσταντίνος Μαρκέτος που χειρίζονται τα social media.

Πηγές του πρώην προέδρου ανέφεραν ότι ο χώρος έχει ενοικιαστεί ως τις δεύτερες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, που υπολογίζονται για τις αρχές Δεκεμβρίου.

«Η ενοικίαση έγινε καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα. Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται. Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό», τονίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη.



Ροη Ειδήσεων