Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Τη συμμετοχή του κόσμου ζητούν Δούκας και Ανδρουλάκης

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τη συμμετοχή του κόσμου ζητούν Δούκας και Ανδρουλάκης

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής στο ΠΑΣΟΚ, οι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία. Και οι δύο υποψήφιοι τονίζουν τη σημασία της ενότητας και στέλνουν μήνυμα συνεργασίας για την επόμενη μέρα, επιδιώκοντας να αξιοποιήσουν όλα τα στελέχη ώστε το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει νέα δυναμική και να κινηθεί προς την εξουσία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, δήλωσε: «θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε ισάξια τη Νέα Δημοκρατία για να αλλάξει κυβερνητική σελίδα η Νέα Δημοκρατία και να έχουμε καλύτερες μέρες. Θα τον υπηρετήσω αυτόν τον στόχο με όλες μου τις δυνάμεις, με όλους τους συνυποψηφίους μου και όλα μας τα στελέχη».

Ο Χάρης Δούκας, σε δηλώσεις του στο Open, υπογράμμισε: «όλη η ΚΟ και τα υπόλοιπα στελέχη πρέπει να έχουν λόγο, ρόλο και ευθύνη».

Διακεκριμένα στελέχη εκφράζουν τη στήριξή τους είτε στον έναν είτε στον άλλον υποψήφιο. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, είπε: «Να ενισχύσουν με τη ψήφο τους τον Πρόεδρο και πάλι του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του και για το οποίο χρειάζεται και πιστεύω ότι το κατανοεί, τη συμμετοχή και συνεργασία όλων».

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, δήλωσε στην Καθημερινή ότι: «Ο Χάρης Δούκας φαίνεται να έχει αντιληφθεί το πνεύμα των καιρών και την αναγκαιότητα για ανάληψη άμεσης πολιτικής δράσης για την αμφίπλευρη διεύρυνση της Παράταξης».

Όσοι δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στις κάλπες της Κυριακής. Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε ότι «Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση», ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε: «Όλοι θα παλέψουμε για ένα ΠΑΣΟΚ με διακριτή, ισχυρή ταυτότητα που θα ταράξει τα νερά». Ο Μιχάλης Κατρίνης δήλωσε: «Οι πολίτες, ελεύθερα και ανεπηρέαστα, θα επιλέξουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με τη μαζική συμμετοχή τους σε αυτή την ανοιχτή, δημοκρατική διαδικασία».

Τέλος, η Νάντια Γιαννακοπούλου κάλεσε: «Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί στις κάλπες και αυτή την Κυριακή! Για ένα νέο ξεκίνημα, με νέα ορμή, με το ΠΑΣΟΚ δύναμη ελπίδας και ανατροπής».

Οι κάλπες θα ανοίξουν την Κυριακή στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.



Ροη Ειδήσεων