Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττική2o Webinar «Online games: Να (παι)ζει κανείς ή να μην (παι)ζει»...

2o Webinar «Online games: Να (παι)ζει κανείς ή να μην (παι)ζει» του Τρίτου Κύκλου

Σας περιμένουμε διαδικτυακά την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 19:00 στο webinar με θέμα «Online games: Να (παι)ζει κανείς ή να μην (παι)ζει», στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του Ψηφιακού Εγγραμματισμού.

Βασικός εισηγητής είναι ο κ. Άρης Λούβρης, μέλος του Συμβουλευτικού Οργάνου Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου & Συντονιστής της δράσης του Ψηφιακού Εγγραμματισμού για την Περιφέρεια Αττικής.

Όσοι επιθυμούν να βρεθούν μαζί μας παρακαλούμε κάνετε πρώτα εγγραφή στη φόρμα https://tinyurl.com/digitalattiki

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο Webinar είναι δωρεάν για όλες και όλους, ενώ η παρακολούθησή του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου.

Με την ολοκλήρωση του webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν. Η δράση του Ψηφιακού Εγγραμματισμού συνεχίζεται στις 27 Απριλίου 2022 και όλο τον Μάιο με τον τρίτο θεματικό κύκλο, γι’ αυτό θα μας βοηθούσε πολύ στο να βελτιωθούμε αν μπορούσατε να διαθέσετε λίγο χρόνο και να συμπληρώσετε τη φόρμα αξιολόγησης για τα Webinars που έχετε παρακολουθήσει στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/evaluateDL



Ροη Ειδήσεων