Κυριακή 5 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΟ ΟΑΦΝΤΗ ξεκινά τις δράσεις για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ασπροπύργου

Ο ΟΑΦΝΤΗ ξεκινά τις δράσεις για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός  ενημερώνει τα μέλη του Οργανισμού, ότι ξεκινούν οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ, που είχαν σταματήσει εξαιτίας των μέτρων περιορισμού για την προφύλαξη από την πανδημία του COVID-19.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. θα συνεχίσει να πραγματοποιεί θεατρικές αποδράσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε πολιτιστικούς και θρησκευτικούς  χώρους. Κύρια προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι τα άτομα να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ καθώς και να έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το έτος 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι και τα 3 ΚΑΠΗ του Δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας παρέμειναν ανοιχτά, παρέχοντας συνταγογράφηση, ψυχολογική υποστήριξη, φυσικοθεραπεία καθώς και  διαδικτυακές δράσεις ενημέρωσης για την στήριξη των μελών.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων για το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε από τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου και στα 3 ΚΑΠΗ, στα τηλέφωνα 2105577862, 2105573549 και 2105598125.



Ροη Ειδήσεων