Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΔήμος Ασπροπύργου: Οι Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού συνεχίζονται δια ζώσης

Δήμος Ασπροπύργου: Οι Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού συνεχίζονται δια ζώσης

H Περιφέρεια Αττικής σε συνέχεια των επιτυχημένων webinars σεμιναρίων, σε συνεργασία με το Δήμο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» (Ε.Π.«Αττική 2014-2020») και σύμφωνα με τις νέες οδηγίες από τον Ε.Ο.Δ.Υ. κατά του COVID-19, σας προσκαλείσεδια ζώσης συναντήσεις σεμιναρίων.Η πρόσκληση είναι ανοικτή, για όλους τους Δημότες σας ΔΩΡΕΑΝ και αφορά τις υπηρεσίες, εργαλεία και μεθόδους για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του διαδικτύου.

Από την Περιφέρεια Αττικής,  οι συνεργάτες της δράσης θα επιληφθούν και θα υλοποιήσουν τα σεμινάρια με βάση το επίπεδο και την επιλογή θεματικής ενότητας.

Στον Δήμο Ασπροπύργου θα λάβουν χώρα δύο παρουσιάσεις ως εξής:

Την Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Δημήτριος Καλλιέρης» του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με θέμα: Βασικές Δεξιότητες για την χρήση του Διαδικτύου ενώ την Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 , ίδια ώρα και τοποθεσία θα γίνει παρουσίαση με θέμα: Ικανότητα αναζήτησης, Διαχείρισης, Οργάνωσης και Αρχειοθέτησης πληροφοριών.

  • Η παρακολούθησή των θεματικών σεμιναρίων, δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση των Δημοτών σε θέματα διαδικτύου.
  • Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων όσες και όσοι το επιθυμούν, θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.



Ροη Ειδήσεων