Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΘέματαΠολιτισμόςΗ πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (02/11)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (02/11)

Συνεχίζεται μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου η θεατρική παράσταση «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» του Αρθουρ Μίλερ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του τραγικού ήρωα Εντι Καρμπόνε συναντούμε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ενώ σε αυτόν της συζύγου του, Μπέατρις, την Ιωάννα Παππά. Στις 7 μ.μ. Θέατρο Βεάκη, Στουρνάρη 32, Εξάρχεια.

Μετά δύο χρόνια απουσίας και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, οι Sugahspank! & The Swing Shoes (φωτ.) εμφανίζονται απόψε και αύριο στη σκηνή του Half Note για να ερμηνεύσουν τραγούδια από τα δύο προηγούμενα άλμπουμ τους και ένα μεγάλο μέρος από την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά. Στις 9.30 μ.μ. Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς.
πηγή:cnn.gr

Η κωµωδία «Είμαστε Πάτσι» του Φόλκερ Λούντβιχ πραγματεύεται ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά θέματα διαχρονικά: την ισότητα των φύλων και τις έμφυλες διακρίσεις. Η διασκευή της ομάδας «Η Συντεχνία του Γέλιου» αφορά τα στερεότυπα γύρω από τα φύλα. Κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ. και 2.30 μ.μ. Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Αθήνα, Γκάζι.

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου η Myró Gallery και η ζωγράφος/εικονογράφος Αννα Γκιώτη παρουσιάζουν την ατομική έκθεση «Nowhere to go». Η έκθεση, σε επιμέλεια Μαριάνας Ρωσσιάδου, αποτελεί έναν συνεχή διάλογο μεταξύ κοινωνικής πραγματικότητας και υπαρξιακής αναζήτησης. Από τις 12 μ. έως 6 μ.μ. Myró Gallery – Main Hall, Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη.

Ο χώρος πολιτισμού «Tatiana Dimou» στην Πάτρα φιλοξενεί την πρώτη ομαδική έκθεση με τίτλο «Γραφή και Ανάγνωση ΙI», σε συνεργασία με την γκαλερί Ζουμπουλάκη στην Αθήνα. 9 π.μ.-2.30 μ.μ. Χώρος πολιτισμού Tatiana Dimou, Τσαμαδού 24, Πάτρα.

πηγή:cnn.gr



Ροη Ειδήσεων