Τρίτη 30 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΔωρεά ενός ηλεκτρικού παλετοφόρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ασπροπύργου από την Goldair...

Δωρεά ενός ηλεκτρικού παλετοφόρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ασπροπύργου από την Goldair Cargo

Ο Δήμαρχος  Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Δημήτρη Καγιά,  υποδέχθηκαν στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Goldair Cargo, κ. Καλλίνικο Καλλίνικο, με αφορμή τη δωρεά ενός ηλεκτρικού χειροκίνητου παλετοφόρου, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.  Κατά την παράδοση παρούσα ήταν και η κ. Μαρία Ρηγάτου, μέλος Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου και εθελόντρια των Κοινωνικών Δομών.

Η δωρεά αυτή θα συμβάλει στην ασφάλεια του έργου των υπαλλήλων των δομών, επειδή τα ηλεκτρικά παλετοφόρα είναι αυτοματοποιημένα και κατά συνέπεια πολύ πιο ασφαλή για τον χρήστη. Ένα σημαντικό εργαλείο εξοικονόμησης  ωρών προετοιμασίας του όγκου εργασίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 Στο πλαίσιο της παραπάνω πρωτοβουλίας, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Cargo, κ. Καλλίνικος Καλλίνικος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε το έργο του Δήμου και των Κοινωνικών του Δομών, συμβάλλοντας μέσω αυτής της δωρεάς μας στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους δημότες του Ασπροπύργου.»

Στη σύντομη δήλωση του, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου, ανέφερε:
«Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την Goldair Cargo, για την κοινωνική εταιρική ευθύνη που επιδεικνύει, γενικά σε όλη τη Χώρα, και ειδικά στον Ασπρόπυργο. Αυτό το μηχάνημα το χρειαζόμασταν, γιατί προσπαθούμε να φτάσουμε επαγγελματικά standards στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο. Nα εξυπηρετούμε δηλαδή τον δημότη με επαγγελματισμό, όπως θα εξυπηρετούσε μία ιδιωτική εταιρεία. Ευχαριστούμε και πάλι.»



Ροη Ειδήσεων