Παρασκευή 3 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΣυγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους Σεισμόπληκτους Συνανθρώπους μας από τον Δήμο...

Συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους Σεισμόπληκτους Συνανθρώπους μας από τον Δήμο Ασπροπύργου

Ο Δήμος Ασπροπύργου θέλοντας να συνδράμει τους χιλιάδες συνανθρώπους μας,  που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη Συρία,διοργανώνεισυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την ΚΕΔΕ και την Περιφέρεια Αττικής,  καλούν όλους τους δημότες να συμβάλουν τη δράση αυτή, φέρνοντας ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες, σκηνές, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές, γάλατα, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, κ.α.,τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 από τις 08:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, στην Πλατεία Δημαρχείου.

Επίσης, ο Δήμος Ασπροπύργου θα συνεχίσει τη συγκέντρωση των παραπάνω ειδώναπό τηνΤρίτη, 14/2 έως και την Παρασκευή 17/2 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ασπροπύργου (Νικολάου Πλαστήρα  17)  από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον πλήρη κατάλογο με τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε:

Χειμερινά ρούχα (για ενήλικες & παιδιά),Παλτά – Μπουφάν,Αδιάβροχα,Μπότες – Γαλότσες,Μπλούζες,Παντελόνια,Γάντια,Κασκόλ,Σκουφάκια,Κάλτσες,Εσώρουχα. ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ:Σκηνές,Κρεβάτια,Στρώματα (για σκηνές),Κουβέρτες (μη χρησιμοποιημένες),Υπνόσακοι,Σόμπες υγραερίου,Θερμάστρες,Θερμός,Φανάρια χειρός,Powerbank,Γεννήτριες,Τρόφιμα Μακράς Διάρκειας – Κονσέρβες,Παιδικές τροφές,Πάνες,Προϊόντα Υγιεινής & Καθαριότητας,Σερβιέτες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα: 2132006742 και 210 5578134.



Ροη Ειδήσεων