Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ ΠειραιώςΕπιτυχία σημείωσε η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τον «Σακχαρώδη Διαβήτη-...

Επιτυχία σημείωσε η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τον «Σακχαρώδη Διαβήτη- Στοματική Υγεία» στην κεντρική πλατεία Ρέντη

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης περιελάμβανε η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη στην κεντρική πλατεία Ρέντη πριν λίγες μέρες . Η Κινητή Ομάδα Υγείας του Τομέα Υγείας και το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Πειραιά με εξειδικευμένο ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την αξία της πρόληψης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη καθώς και για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας. Όσοι πήραν μέρος στη δράση, γνώρισαν την πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής και ενημερώθηκαν για τους σωστούς τρόπους βουρτσίσματος των δοντιών.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Πειραιά κ. Μάνο Κωνσταντινίδη γι’αυτή την πρωτοβουλία και πρότεινε να γίνουν και άλλες ενημερωτικές δράσεις σε πλατείες της πόλης.  Τη δράση παρακολούθησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Βασιλική Μουταφίδου και ο Αντιδήμαρχος Τρίτης Ηλικίας Γιώργος Μουταφίδης.



Ροη Ειδήσεων