Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΒραβεία Ota Awards 2023: Η ΔΕΗ, Μεγάλος Χορηγός στη διοργάνωση των βραβείων τοπικής...

Βραβεία Ota Awards 2023: Η ΔΕΗ, Μεγάλος Χορηγός στη διοργάνωση των βραβείων τοπικής αυτοδιοίκησης 2019-2023

Η ΔΕΗ, ο μεγαλύτερος πάροχος και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει το έργο του Οργανισμού Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Μεγάλου Χορηγού στην εκδήλωση, που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο, για πρώτη φορά,  στο Ζάππειο Μέγαρο.
Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των βραβείων κα Κατερίνα Κουρούκλη δήλωσε στο AtticaTimes.gr πως αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής που εκατοντάδες δήμοι από ολόκληρη την χώρα αγκάλιασαν αυτόν τον θεσμό των βραβείων, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά και αφορά αποκλειστικά τους πρωτοβάθμιους και δευτεροβάθμιους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.
Τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023, είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα και τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.
Η Υποβολή των υποψηφιοτήτων έχει ολοκληρωθεί, με περισσότερους από 100 Δήμους και σχεδόν όλες τις Περιφέρειες από ολόκληρη την Επικράτεια να έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Αυτή τη στιγμή η κριτική επιτροπή έχει ξεκινήσει το έργο της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων,  όπου αμέσω μετά, η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τα αποτελέσματα.



Ροη Ειδήσεων