Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Δήμος Π. Φαλήρου: Πρωταγωνιστής στα βραβεία OTA Awards 2019-2023 με τρεις σημαντικές...

Δήμος Π. Φαλήρου: Πρωταγωνιστής στα βραβεία OTA Awards 2019-2023 με τρεις σημαντικές διακρίσεις

Τρία βραβεία, για διακρίσεις του σε τρεις διαφορετικές δραστηριότητες, απέσπασε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στην τελετή απονομής των «OTA Awards 2019-2023», που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (20/9) στο Ζάππειο.

Συγκεκριμένα ο Δήμος μας απέσπασε τα εξής βραβεία:

1ο Βραβείο για τις δράσεις των Δημοτικών Ιατρείων και του ΚΕΠ Υγείας

3ο Βραβείο για τον Ψηφιακό Βοηθό «Ποσειδώνα»

3ο Βραβείο για τους Ιστορικούς Περιπάτους

Η τελετή απονομής των Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019/23 – που είναι και τα μοναδικά βραβεία Ο.Τ.Α για τις δράσεις και τα έργα των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας την τελευταία τετραετία – πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και της Υφυπουργού Εσωτερικών Βιβής Χαραλαμπογιάννη.

Εκ μέρους του Δήμου Π. Φαλήρου, παρέστησαν στην εκδήλωση, συνοδεύοντας τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Καρούμπαλης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, η Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών/Νηπιακών Σταθμών & Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων, η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρία Μπούρκουλα, η Προισταμένη του τμήματος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) Ελένη Παπαδοπούλου, η υπηρεσιακή υπάλληλος του ιδίου τμήματος Βιργινία Τσιώλη, η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού & Διευθύντρια του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Ευαγγελία Κανταρτζή και ο συγγραφέας-δημοσιογράφος, ξεναγός στους Ιστορικούς Περιπάτους του Π. Φαλήρου, Κώστας Στοφόρος.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, που αποτελούνταν από ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους του πολιτικού αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου ήταν η Αλεξάνδρα Ρογκάκου, αναπληρώτρια Διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Η διοργάνωση είχε την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της ΕΝΠΕ, της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔ. Αττικής.



Ροη Ειδήσεων