Παρασκευή 10 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Δήμος Φυλής: Τρία σημαντικά ΟΤΑ Awards απέσπασε στην λαμπρή τελετή Απονομής στο...

Δήμος Φυλής: Τρία σημαντικά ΟΤΑ Awards απέσπασε στην λαμπρή τελετή Απονομής στο Ζάππειο Μέγαρο

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε ο Δήμος Φυλής κατά την λαμπρή εκδήλωση της Τελετής Απονομής των «Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023, στο κατάμεστο από κόσμο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Οι συνεργάτες του Δημάρχου Φυλής είχαν τη χαρά και την τιμή να παραλάβουν τα βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τους εξής τομείς

Στην ενότητα Περιβάλλον – Κλιματική Αλλαγή βραβείο για την “Πράσινη Ανάπτυξη και Ενεργειακή Αυτοτέλεια’

Στην ενότητα ΥΠΟΔΟΜΕΣ βραβείο για το “Καινοτόμο Σύστημα και Διαχείριση Πληροφοριών Δικτύου Ύδρευσης”

Στην ενότητα Κοινωνική Αλληλεγγύη και Συνοχή βραβείο για τις Δομές Διεύθυνσης Κοινωνικής Υποστήριξης”

Κατά την βραδιά απονομών την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Εσωτερικών, κα Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η οποία αφού αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης αναφορικά με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού, τόνισε, πως η τελετή των βραβείων τοπικής αυτοδιοίκησης 2019-2023, αποτελεί κίνητρο προς όλους όσοι εμπλέκονται στην Αυτοδιοίκηση, για να προσπαθήσουν περισσότερο και να εργαστούν εντατικότερα, ώστε στο άμεσο μέλλον να είναι οι ίδιοι τα τιμώμενα πρόσωπα σε μια αντίστοιχη εκδήλωση.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, δήλωσε πως είναι πραγματικά χαρούμενος στην τελετή απονομής των βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 και την χαρακτήρισε σαν μια συνάντηση με «παλιούς συμμαθητές». Παράλληλα, σημείωσε πως οι ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο και να φανούν χρήσιμοι στις τοπικές κοινωνίες. Εν συνεχεία, τόνισε ότι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μετά τις εκλογές θα παρουσιάσει μια σειρά από εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή της αυτοδιοίκησης πιο εύκολη.

Στη λαμπρή γιορτή των βραβείων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το παρών έδωσαν, η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Ράπτη, η οποία απένειμε όλα τα βραβεία στην κατηγορία του Πολιτισμού/Τουρισμού/Αθλητισμού καθώς και το Μεγάλο Βραβείο «Περιφέρεια της Τετραετίας». Η Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κα Σοφία Βούλτεψη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Καινοτομίας Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Αθανάσιος Κυριαζής, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Σπύρος Κίντζιος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αντώνιος Αυγερινός, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Αποβλήτων, κ. Μανώλης Γραφάκος, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κα Νίκη Δανδόλου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και πολλοί άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι του Πολιτικού και Ακαδημαϊκού κόσμου.

Τα βραβεία για τον Δήμο Φυλής εκ μέρους του Δημάρχου που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων παρέλαβαν η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δόμησης Έλλη Κατσανού, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Ελένη Μισαηλίδου, ο Διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών Γιάννη Τέγος, η Προϊσταμένη Εσωτερικού Ελέγχου Σούλα Βερούτη και οι Επιστημονικοί του Συνεργάτες Γιάννης Λιάκος, Μαρίνα Νικολοπούλου, και Σπυριδούλα Ζάχαρη.

Όλοι οι νικητές των Βραβείων έδωσαν ραντεβού για το 2025 με την υπόσχεση για μεγαλύτερα έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στους Δήμους και στις Περιφέρειες τους.



Ροη Ειδήσεων