Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΠεριφέρεια Αττικής: Ποιον “ξέ-κοψε” ο Χαρδαλιάς

Περιφέρεια Αττικής: Ποιον “ξέ-κοψε” ο Χαρδαλιάς

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες , αμέσως μετά το χθεσινό δημοσίευμα, Χαρδαλιάς “κόβει” Πατούλη: Ποιοι κορυφαίοι αντιπεριφερειάρχες μένουν εκτός,  επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα και στενό συνεργάτη του Γ. Πατούλη Χρήστο Θεοδωρόπουλο και του πρότεινε να είναι υποψήφιος, πρόταση την οποία ο κ. Θεοδωρόπουλος αποδέχθηκε, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του.

Ωστόσο, ο κ. Χαρδαλιάς μέχρι στιγμής δεν έχει “ξε-κόψει” τους άλλους τρεις στενούς συνεργάτες του κ. Πατούλη: Γιώργο Δημόπουλο, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών και νυν πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, Νίκο Πέππα, νυν Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Ανδρέα Λεωτσάκο, Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών.

 

Εντύπωση, δε, σε νεοδημοκρατικούς κύκλους προκαλεί το γεγονός, πως ήδη ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του Ν. Χαρδαλιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης, δεξί χέρι μέχρι πρότινος του νυν Περιφερειάρχη, ο οποίος όχι μόνο έχει ευθύνη για τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και έχει κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση για ουκ ολίγα σκάνδαλα στον ΕΔΣΝΑ, όπου είναι πρόεδρος.

Όσο για άλλους δεκάδες υποψηφίους που είχε ανακοινώσει ο κ. Πατούλης, φαίνεται πως θα έχουν την τύχη των Πέππα, Δημόπουλου και Λεωτσάκου και όχι των Κόκκαλη, Θεοδωρόπουλου…

 

 

Πηγή:autodioikisi



Ροη Ειδήσεων