Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΔήμος Ασπροπύργου: Διανομή Σχολικών Ειδών στις Κοινωνικές Δομές

Δήμος Ασπροπύργου: Διανομή Σχολικών Ειδών στις Κοινωνικές Δομές

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» και φέτος, βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών της πόλης που το έχουν ανάγκη, μοιράζοντας τους τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό, με σκοπό να μην τους λείψει τίποτα για τη νέα σχολική χρονιά.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρουσία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικών Δομών, κ. Θεμιστοκλή Τσίγκου συγκεντρώθηκαν πάνω από 120 μαθητές ωφελούμενων οικογενειών, οι οποίοι έλαβαν τις σχολικές τους τσάντες γεμάτες με ποικίλη σχολική ύλη.

Τη διανομή των σχολικών ειδών πραγματοποίησαν το προσωπικό των Δομών μαζί με τον κ. Θεμιστοκλή Τσίγκο, ο οποίος στη συνομιλία του με τους γονείς, τους διαβεβαίωσε ότι, τόσο ό ίδιος όσο και ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου θα προσπαθούν καθημερινά, όπως κάνουν τόσα χρόνια, να μην λείψει τίποτα από καμία οικογένεια. Η δράση και το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και όλων των Δομών του Δήμου αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των ωφελούμενων.



Ροη Ειδήσεων