Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΈνα ακόμα «στολίδι» προστέθηκε στις αθλητικές υποδομές του Δήμου Ασπροπύργου

Ένα ακόμα «στολίδι» προστέθηκε στις αθλητικές υποδομές του Δήμου Ασπροπύργου

Σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός εμβληματικού αθλητικού έργου, του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ασπροπύργου. Η τελετή ξεκίνησε με  τη Δοξολογία και τον Αγιασμό που  τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πάτερ Κύριλλος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ενώ ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι ένα έργο που έλειπε από την πόλη και ανάγκαζε όλα τα νέα παιδιά αλλά και τους ενήλικες να πηγαίνουν σε όμορες εγκαταστάσεις. Μετά την ολοκλήρωση των μελετών, το έργο προχώρησε με γοργούς ρυθμούς για να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό για χρήση στους πολίτες. Θα είχε παραδοθεί δε, πιο νωρίς εάν, για ακόμη μία φορά ένα δημοτικό έργο δεν είχε βανδαλιστεί και υποστεί μεγάλες φθορές.

Σήμερα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου: «Παραδίδουμε ένα σύγχρονο, απόλυτα λειτουργικό και με τις δέουσες προδιαγραφές για τη χρήση και την ασφάλεια του, Δημοτικό Κολυμβητήριο. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση, που η Δημοτική Αρχή μας, έκανε πράξη ένα αθλητικό όνειρο, μια αθλητική υποδομή που και κατά το παρελθόν πολλοί είχαν συμπεριλάβει στα προγράμματά τους αλλά δεν το υλοποίησαν. Εμείς του δώσαμε σάρκα και οστά και από σήμερα γυναίκες, άνδρες και παιδιά στον Ασπρόπυργο μπορούν να απευθύνονται στο προσωπικό του Κολυμβητηρίου και να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του.

Εκπληρώνω σταθερά μέχρι και την ολοκλήρωση της Δημαρχιακής μου θητείας τις υποσχέσεις μου για έργα στους Ασπροπυργιώτες. Τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους  τόσα χρόνια γιατί θέλω να τους κοιτάω στα μάτια όπως έκανα πάντα και να τους την ανταποδίδω με έργο».

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Θεμιστοκλής Τσόκας, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Παντελής Σαββίδης, Αντώνιος Καραμπούλας, Αβραάμ Κωνσταντινίδης, Μιχαήλ Ψωμιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ισίδωρος Τσίγκος, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , κ. Ιωάννης Κατσαρός, κ. Ιωάννης Ηλίας – Υποψήφιος Δήμαρχος, και ο κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς , ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής και η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Μαρία Ρηγάτου.



Ροη Ειδήσεων