Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΚόντρα Ζωής Κωνσταντοπούλου - Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για τα Τέμπη

Κόντρα Ζωής Κωνσταντοπούλου – Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για τα Τέμπη

Ανέβηκαν οι τόνοι στην ολομέλεια της Βουλής όπου συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου, η συζήτηση της πρότασης μομφής του ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη κομμάτων της αντιπολίτευσης.

H πρόεδρος ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου για αρκετή ώρα αντιπαρατέθηκε με τους βουλευτές της ΝΔ. Μάλιστα ζήτησε τον λόγο για λίγα λεπτά και αφού έκανε παρατηρήσεις στον τρόπο με τον οποίο αντιδρούσε σε όσα έλεγε στον Κώστα Καραμανλή στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε ότι κρύβεται και ότι επέλεξε να μιλήσει τελευταίος ως κατηγορούμενος.

Απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή του ζήτησε εξηγήσεις γιατί κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό και να πει τι αποφάσισε και τι συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη.

«Ο κ. Καραμανλής είναι συνδεδεμένος και ο κ. Μητσοτάκης με το αίμα των ανθρώπων που χάθηκαν», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρόσθεσε πως «Ο κ. Καραμανλής θα έπρεπε να πει “αναλαμβάνω την ευθύνη αποσύρομαι, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση τη δικαιοσύνης”».

Εκείνη τη στιγμή ακολούθησε επεισόδιο με τον Άδωνι Γεωργιάδη όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «κουνάτε το κεφάλι, περιμένω να κουνήσετε και το δάχτυλο» και επακολουθήσε η έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην παρατήρηση του προεδρεύοντος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι εκτίθεται.



Ροη Ειδήσεων