Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΛασίθι: Είχαν ανάψει 20 φωτοβολίδες πριν σκάσει η τελευταία και σκοτώσει τον...

Λασίθι: Είχαν ανάψει 20 φωτοβολίδες πριν σκάσει η τελευταία και σκοτώσει τον 33χρονο

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Λασιθίου από τον θάνατο του 33χρονου επιχειρηματία από ναυτική φωτοβολίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος Μανώλης Κριτσιωτάκης, διασκέδαζε το βράδυ της Κυριακής, μαζί με άλλους δύο φίλους του λόγω του καρναβαλιού.

Είχαν πυροδοτήσει 20 φωτοβολίδες πριν σκάσει η τελευταία

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 33χρονος επιχειρηματίας -που διατηρούσε φούρνο στην περιοχή- μαζί με την παρέα του είχε πυροδοτήσει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες, όταν ξαφνικά μία από αυτές έσκασε πάνω του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Σε κατάσταση σοκ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά αν ο 33χρονος έκανε λάθος χρήση της φωτοβολίδας ή ήταν ληγμένη και δεν άναψε αμέσως και στην προσπάθειά του να δει τι συμβαίνει τραυματίστηκε θανάσιμα.

Συνελήφθησαν οι δύο φίλοι του 33χρονου στο Λασίθι

Οι δύο φίλοι του συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή και πυροδότηση των ναυτικών φωτοβολίδων, ενώ οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, εντόπισαν τις πυροδοτημένες φωτοβολίδες. Κατά τη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες, για να οριστεί δικάσιμος για τα αυτόφωρα αδικήματα.



Ροη Ειδήσεων