Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήMain RightΣεπόλια: Η εισαγγελέας πρότεινε πλήρη ενοχή της μάνας της 12χρονης - Ζήτησε...

Σεπόλια: Η εισαγγελέας πρότεινε πλήρη ενοχή της μάνας της 12χρονης – Ζήτησε απαλλαγή του Mίχου για τον βιασμό

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια για το αδίκημα της μαστροπείας αλλά και της πορνογραφίας σε βάρος της κόρης της, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας στην κεκλεισμένων των θυρών δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησής της.

Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ζητεί την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή της εξώθησης και της διευκόλυνσης αλλά και αφόρητων πιέσεων προς το παιδί συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προκειμένου αυτό να εκδίδεται.

Ακόμη, η εισαγγελέας φέρεται να δέχθηκε ότι η κατηγορούμενη μητέρα, μέσω πληροφοριακών συστημάτων και πάλι με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών φέρεται να εξωθούσε το παιδί να παράγει βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φερνει χρήματα.

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή για τη μητέρα για τα αδικήματα:

-Της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους
-Της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση δεδομένου ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Ακόμη, η εισαγγελέας πρότεινε ενοχή της μητέρας και για το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της συζύγου του Ηλία Μίχου.

Η εισαγγελέας νωρίτερα φέρεται να πρότεινε την απαλλαγή του Ηλία Μίχου για τα αδίκηματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών αλλά και για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού.



Ροη Ειδήσεων